Κάλεσμα

Σαν δημότες της Καστοριάς, σαν απλοί, ταπεινοί και ενεργοί πολίτες και, κάτω από την ακραία συμπεριφορά των γειτόνων μας, νοιώθουμε βαθειά την πικρία, την απογοήτευση, την βάρβαρη απόφαση που επιλέχθηκε για να πληγωθεί ο Ελληνισμός, με την αλλαγή χρήσης του ιερού χώρου της βυζαντινής και μεγαλόπρεπης εκκλησιάς, της Αγίας Σοφίας.

Σε περίπτωση που νοιώθετε όπως κι’ εμείς, σας ζητούμε να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας, γράφοντας ένα σχόλιο στην σελίδα αυτή

Είναι ένας τρόπος σημαντικός κι’ αυτός για να γνωρίζουμε όλα όσα μας ενώνουν, με μιά κληρονομιά, έναν ναό που έγινε σύμβολο για τη Ρωμιοσύνη, το Χριστιανικό κόσμο και τους απανταχού λάτρεις του παγκόσμιου πολιτισμού.


Με εκτίμηση

Στράτος Μορφίδης

Μαρούλα Γκαμπέση


Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας  κάτω από την ανάρτηση

* Σημειώστε άν το θέλετε την ηλικία σας.

Σχόλια

  1. Ως χριστιανοί απο πλευρας μας, οφείλουμε με την στάση μας και τις πραξεις μας, να αναδείξουμε την ποιότητα μας,και ως κράτος και ως Έθνος χριστιανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλος ο πόνος για αυτή την εξέλιξη, όμως ο λαός της Τουρκίας έτσι αποφάσισε. Μπορούμε με την προσευχή πολλά να πετύχουμε. Ταυτόχρονα να μελετήσουμε την μαρτυρική Ιστορία μας και να παλεύουμε για τα Άγια της Φυλής μας. Εμείς οι απλοί κι αγνοί Πατριώτες. Ας ενωθούμε αδέλφια. Η Πολιτεία " έχει άλλες μέριμνες". Καλούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα πείτε στον Πούτιν αυτά, στο Ρώσο Πατριάρχη που τρίβει τα χέρια του, και κυρίως σε όλους τους δικούς "μας" Ρωσόφιλους Ιεράρχες και Ρωσόφιλους Ιερείς, που σιώπησαν και δε λένε κιχ για τους "Αδελφούς μας Ορθόδοξους Σλάβους". Αλλά έτσι ήταν πάντα και είναι οι Ρωσόφιλοι Ιεράρχες "μας", και εν γένει οι "Ορθόδοξοι Πατριώτες" "μας", με τα κροκοδείλια δάκρυα που κάθε τόσο κράζουν λόγο θεατρινισμού. Κατάντησαν την Ορθοδοξία περίγελο. Πάλι καλά, που υπάρχει ο Πατριάρχης ΜΑΣ, που τόοοοοσο λένε τον αγαπάνε οι Ρωσόφιλοι Ιεράρχες "μας"!! Έλεος με τους Υποκριτές και Φαρισαίους. Φτάνει πια. Δε τρώμε σανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρούλα, θυμάμαι συνεχώς που αναφέρεις την Καστοριά, με τη Τουρκική της ονομασία. Kesriye!!! -Γιατί δε λες την Αγιά Σοφιά = Aya Sofya και την Κων/πολη = Istanbul???!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που αφήσατε το σχόλιο σας